Jogi döntéssel a Mennyországba
2020-03-10
Elment Little Richard, a rock legnagyobb legendája
2020-05-09

Újra színpadon a Genesis

2020 őszén – november közepétől december közepéig – Angliában 16 állomásos turnéba kezd a Genesis.

The Last Domino? Tour (Az utolsó domino? Turné Így! Kérdőjellel!) lesz az első koncertsorozat 2007 óta. Collins-hoz, Rutherford-hoz és Banks-hez csatlakozik a gitáros / basszusgitáros, Daryl Stuermer-hez és Collins fiához, Nic Collins doboshoz.

Collins azt mondta: „Több oka volt annak, hogy eddig nem volt aktuális. Ha úgy kellett volna csinálnunk, ahogyan korábban turnéztunk, nem hiszem, hogy megtenném. De manapság másképp lehet megtenni, és ezt az elmúlt években már csináltam.
Banks hozzátette: “Miután Phil befejezte saját turnéját, mindenki azt gondolta:” Beszélhetnénk róla és megnézhetnénk, hogy ez jó ötlet-e. ”
„Ha egyszer úgy döntöttünk, hogy ez egy lehetőség, meg akartuk nézni, hogy fog működni, ha együtt játszunk. Tehát januárban néhány hetet töltöttünk New Yorkban, hogy lássunk halljunk.

Januárban egyébként a sajtó kiszúrta a találkozót, Phil Collins-ot, Mike Rutherford-ot és Tony Banks-et a Madison Square Gardenben figyelték meg, és már akkor pletykáltak egy esetleges újraegyesülésről.

A triót meglátták a Los Angeles Lakers-t meccsen. Rutherford és Banks együtt ülték a VIP részen, míg Collins külön állt tőlük.

Az akkor készült fotók alapján meglódultak a találgatások: lehetséges az újraegyesülés? Vagy talán a trió a városban volt, hogy megünnepeljék Collins 69. születésnapját, amely január 30-án van. Vagy talán ez csak véletlen egybeesés.

Mostanra viszont már egyértelmű a közös zenélés, 16 koncertből álló turné lesz ősszel.
Ez lesz az első alkalom, hogy a Genesis 2007. évi The Turn It On Again turnéja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.